Revised plans submitted for approval

The architect has now formally submitted the church’s revised plans for the re-development at Christ Church.

After discussions with the planners we have changed the front entrance plans by removing the new external porch and inserting new glass doors into the Stocksbridge_Frontdoor (2)road porch.  With internal lighting on white walls, and a vista through the interal arches into the church, it will look light and open and modern.  It will show a church that is alive and welcoming.

A simple sketch of how the front door might look is shown here, with the view into the church.

We await the planners’ response.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s